FAQ

Het gebruik van het 5FeetSessions platform is voor iedereen geschikt die graag op een unieke interactieve manier zijn of haar publiek op afstand wil bedienen. Ons product wordt onder andere gebruikt door Artiesten, Poppodia, Theaters, Sportclubs, Onderwijsinstellingen, Congressen en Bedrijven (klein en groot)

Het gebruik van ons platform is zeer eenvoudig. We helpen jullie graag met het opzetten van jullie evenement. Indien gewenst beschikken we ook over Consultants die jullie op locatie helpen met de uitrol van een geweldige live uitzending.

Dit hangt natuurlijk sterk af van wat jullie gaan uitzenden. In principe is 1 camera voldoende, mits je het voor de kijker interessant houdt. De show van de Haagse band Di-rect in het Mauritshuis is bijvoorbeeld in zijn totaliteit ‘geschoten’ met slechts 1 camera. 

Het is niet nodig een diepteinvestering te doen in extra software. Wel is het fijn om een gratis abonnement bij DaCast (zeer hoge video- en audiokwaliteit)  te nemen, of te zorgen dat je een YouTube-kanaal hebt met meer dan 1000 volgers en meer dan 30 uur aan bekeken materiaal op je kanaal. Dit unlocked namelijk belangrijke functionaliteit die nodig is om de stream te hosten.

Wij hebben 2 routes die je kan volgen:
1. Wanneer je geen eigen huisstijl (logo, kleuren, eigen URL etc) wilt in je uitzending, gebruik je ons ‘standaard’ platform, gehost door ons. Samen met jullie maken we dan een evenement aan, bepalen we samen de variatie aan tickets en de prijzen. De af te dragen kosten per ticket zijn dan €4,95 

2. Wanneer je vaker shows gaat geven, raden we jullie aan om voor een eigen, volledig gestylede, omgeving te gaan. Deze wordt geïncorporeerd in jullie eigen website, onder jullie eigen URL, met eigen logo’s en kleuren, opties voor advertenties etc. Uiteraard zit hier ook support bij. De kosten hiervoor zijn per maand €990,-  plus €4,95 per verkocht ticket. Dit is inclusief de hosting en onderhoud op jullie eigen platform.  

Door te bellen met +(31) 088 00 261 00 of te mailen naar support@5feetsessions.com

Die kans achten wij zeer groot! Wij gaan zeker voor jullie stemmen (in grote getalen!)

Schuiven naar boven