PARTNERS

www.lxeventsupport.nl/
Van Heemstrastrjitte 17
8561 GA Balk
(+31) 06 – 22569545

LX Event Support
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

www.framewave.nl
Boezemweg 16
3255 MC Oude-Tonge Nederland
(+31) 0187 785 050

FrameWave
FrameWave kan elk type evenement of project op technisch vlak faciliteren; van bedrijfsevenement tot publieksevenement, van concert tot festival. In het verleden verzorgden wij dit voor festivals, sportevenementen, dance events, bruiloften, de opening van een bedrijfspand, een beursstand en de lancering van een nieuw product. In overleg met u maken wij een audio, video en licht concept, waarna we u compleet ontzorgen en dus zorgdragen voor de op- en afbouw en show of uitvoering.

www.bureauvermaeck.nl
Van Oldenbarneveltstraat 116C
3012 GV Rotterdam
(+31) 010 307 5866

Bureau Vermaeck – Rotterdam
Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche ontwikkelen en produceren wij evenementen in alle soorten en maten. Voor onze opdrachtgevers, maar ook op eigen initiatief. Ons belangrijkste doel? Een onvergetelijke ervaring bieden aan onze bezoekers!

Amazon Web Services
Met de marktleider op het gebied van solide hosting achter ons, kan uw evenement alleen nog maar een succes worden!

Schuiven naar boven